Vil MicroStrategy drive bedriftens adopsjon av Bitcoin når de kaster den til 1400 selskaper?

Under ledelse av administrerende direktør Michael Saylor har MicroStrategy, som er en ledende Bitcoin-investor, blitt hyllet for å kjøre mainstream BTC-adopsjon.

Det ser ut til at firmaet har navigert i Bitcoin

Det ser ut til at firmaet har navigert i Bitcoin-markeder ved hjelp av egne strategier. Nesten hver gang Bitcoin Up dyppet i pris, utnyttet firmaet markedsforholdene og økte verdien av sine BTC-beholdninger.

De siste årene har MicroStrategy tilsynelatende tjent mye mer på sine Bitcoin-kjøp i forhold til gevinster fra deres faktiske forretningsdrift.

Gitt sin suksess kunngjorde konsernsjefen 12. januar at MicroStrategy ville gi institusjonene en oversikt over måter å integrere Bitcoin og dra nytte av forskjellige strategier.

Etter kunngjøringen tok Saylor nylig til Twitter for å skryte av 1400 firmaer som deltok i diskusjonen. I følge tweetet fra 3. februar:

Hvis du er interessert i de juridiske hensynene bedriftene møter når de integrerer #Bitcoin i deres forretningsstrategi, er du ikke alene. Vi har fagfolk fra mer enn 1400 firmaer som kommer til oss i morgen for denne diskusjonen. Det er fortsatt tid for ditt juridiske team å delta.

Saylor syntes svaret på øktene var overveldende.

At store enheter nå anskaffer mer BT

Nylig uttalte ARK at Bitcoins prisstigninger ser ut til å være drevet mindre av sprøytenarkoman og i stedet har fått mer tillit blant institusjoner. Hvaltransaksjoner indikerte til og med at store enheter nå anskaffer mer BTC.

Ark anslår også at institusjonelle tildelinger mellom 2,5% og 6,5% kan påvirke Bitcoins pris og føre til at den øker $ 200 000 til $ 500 000.

Per 2. februar kjøpte MicroStrategy ytterligere Bitcoin til en verdi av rundt $ 10 millioner og har hittil ca 71 079 BTC. Kanskje firmaet vil kunne inspirere flere institusjoner til å følge etter, men mange kritikere mener noe annet.

Mens Real Vision Raoul Pal med en gang sa at MicroStrategy ikke kom til å drive bedriftens adopsjon av Bitcoin. Gulladvokat Peter Schiff kom med en sarkastisk kommentar mot Saylor. Schiff mente konsernsjefen måtte oppfordre selskaper til å investere i GameStop-aksjer i stedet for Bitcoin.

Likevel har Bitcoin steget til $ 37.000, ved pressetid, og sett en tur på 7% det siste døgnet.