Sushiswap grunnlegger angivelig avslutter svindel som sushi token pristanker

Den anonyme grunnleggeren av Sushiswap har angivelig exit scammed etter å ha konvertert alle sine sushi-tokens til ETH 5. september. Rapporter om den påståtte svindelen kom noen dager etter at sushi-tokenet, som ble forkledd fra Uniswap-protokollen, økte i verdi til $ 10 i bare 24 timer.

En Twitter-bruker Spensernoon første laget påstandene.

Sushiswap grunnlegger angivelig avslutter svindel som sushi token pristanker

I en serie tilsynelatende innviklede tweets har imidlertid kokken Bitcoin Evolution, den selvutøvde skaperen av Sushiswap , nektet påstandene. Skaperen tvitret:

Folk spurte om jeg svindlet ut. Jeg gjorde ikke. Jeg er fortsatt her. Jeg vil fortsette å delta i diskusjonen. Jeg vil hjelpe til med den tekniske delen. Jeg vil bidra til at vi får en vellykket migrasjon.

Sushiswap-skaperen sammenligner deretter sine handlinger med hva Satoshilite (Charlie Lee-skaper av Litecoin) gjorde, og hvordan „Litecoin ikke hadde noe problem å overleve.“

Likevel ser det ut til at Chef Nomi rettferdiggjør sine handlinger og insisterer på at han fortjente ETH :

“Kanskje du ikke synes jeg fortjente den ETH ? Jeg tror bidragene mine rettferdiggjorde det. Jeg skrev overføringskoden. Jeg gjorde alle tilsynene. Jeg koordinerte de største LP-bassengene noensinne. Jeg opprettet et stort samfunn. Jeg sprang opp 100-tallet med LP-svindelprosjekter. Alt på en uke. ”

Sushiswap-skaperen anstrenger seg også for å minne sine kriminelle om alt arbeidet han har gjort alene. Skaperen antyder at symbolets prisvolatilitet har skapt uønsket press.

“Og det er det jeg gjør. Jeg opprettet (en) idé. Jeg opprettet (samfunnet). Jeg gjorde det best når jeg ikke (sic) har pris under press. Og hvis du tror på samfunnet. Du tror på ideen. Du blir. Hvis ikke, kan du dra. Det er et åpent eksperiment. Ingen strenger festet, ”sa den trossende skaperen.

Gjennom resten av tweets kaster grunnleggeren sine handlinger som godartede mens han klager over at «alt jeg mottok var skylden og FUDing

Sushi-token ble oppført på Binance 1. september, og ifølge rapporter hadde Defi-likviditetsavsetningsplattformen klart å ha midler verdt 1,2 milliarder dollar i lås. Likevel begynte tokenprisen å stupe, og falt 60% (på 24 timer) til $ 1,50 i skrivende stund.

I mellomtiden så ethereum ( ETH ) -tegnet ut til å ta et signal fra stupende defi-tokens etter å ha falt 17% til $ 320 i samme periode. Trenden så ut til å være den samme med mange andre defi-mynter som YFI, LEND og LINK.

Chainlink-token LINK falt på samme måte med et tosifret tall på 19,7% til $ 10,19 mens Polkadot-token gikk ned med 28% til $ 3,83.

Imidlertid ser det ut til at resten av markedet har hatt tap på i gjennomsnitt 6% eller mindre. Bitcoin falt under $ 10 000 i samme periode.