Asiantuntijat: Kultaiset ulosvirtaukset työntävät Bitcoinia korkeammalle

Goldin näkymät näyttävät himmeiltä kuin Bitcoinin kimallus

Usean asiantuntijan mukaan yksi mahdollinen syy Bitcoinin merkittävään viimeaikaiseen hinnankorotukseen on massiivinen sijoittajan ulosvirtaus toisesta suositusta inflaatio-suojauksesta: kulta.

Spot-kulta hiipui viime viikolla ja laski 4,62% ​​1857 dollariin. Aineisto oli aiemmin noussut yhdessä Bitcoinin kanssa, mikä on yli 40% viime viikon 28 000 dollarin matalasta

ByteTree Asset Managementin perustaja ja tietohallintojohtaja Charlie Morris kertoi perjantaina julkaistussa twiitissä, että kullan vetäytyminen saattaa johtua Bitcoiniin siirtyvistä sijoittajista:

Samoin aiemmin viikolla CNBC: n Mad Money -isäntä Jim Cramer sanoi, että kultaisten ETF-rahastojen ulosvirtaukset „kaikki salaavat“. Grayscalen Bitcoin-sijoitusluottamuksen ja kulta-ETF: n sisään- ja ulosvirtausten seuraaminen tukee tätä väitettä, koska Harmaasävy on peittänyt kullan:

Muutokset voivat olla merkki Bitcoinin nousevasta asemasta laillisena omaisuusluokkana

Kulta ja Bitcoin ovat olleet pitkään sidoksissa toisiinsa, koska molemmat nähdään keinona suojata vaurautta inflaatiolta ja makrotalouden epävarmuudelta, mutta jos viime viikon hintaliikkeet viittaavat siihen, Bitcoin saattaa kuitenkin voittaa kertomuskilpailun.

Eräässä haastattelussa Bloomberg, Coinshares Chief tullimies Frank Björkman sanoi että kerronta ympäröivä Bitcoin kuin inflaatiosuoja on saamassa jalat ”edessä erittäin epätyypillisen rahapolitiikan ympäristössä.”